Η εταιρεία μας, ( ΑΦΟΙ ΟΛΥΜΠΙΔΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ), ιδρύθηκε, στις αρχές του 2005, από τους αδερφούς Χαρίλαο και Γεώργιο Ολυμπίδη, έπειτα από 12ετή ενασχόλησή τους στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας και στην εφαρμογή εγκαταστάσεων οπτικοακουστικών μέσων.

Προτεραιότητα μας είναι, ο πελάτης να νοιώθει σίγουρος, ασφαλής και απόλυτα ικανοποιημένος. Για αυτό το λόγο δεν επενδύσαμε στο γρήγορο κέρδος, αλλά στο χτίσιμο αμφίδρομης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Ξεκινώντας πριν 8 χρόνια από κατοικίες και καταστήματα και κάνοντας σταθερά βήματα, έχουμε σήμερα διατηρήσει και εξελίξει την ποιότητά μας στην οικιακή και επαγγελματική ασφάλεια, τις οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις, καθώς και στην τεχνική υποστήριξη, βασισμένη στις ανάγκες του πελάτη, σε υπολογιστές και δίκτυα γραφείων για τοπικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Παράλληλα, ακολουθώντας τις συνθήκες που επικρατούν σε παγκόσμιο επίπεδο, αναπτύσσουμε και εξελίσσουμε ολοκληρωμένα συστήματα ελέγχου και διαχείρισης της ενέργειας, με σκοπό τη λιγότερη κατανάλωση για τις ανάγκες του κάθε μας πελάτη.

Συνεχίζοντας καθημερινά την εκπαίδευσή μας σε συστήματα ηλεκτρονικών μέσων και ακολουθώντας την ακμάζουσα πρόοδο της τεχνολογίας, ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει στους πελάτες μας, προσδοκώντας ένα ασφαλές και προσοδοφόρο μέλλον τόσο για εμάς όσο και εκείνους.