2N

2N TELECOMMUNICATIONS  είναι ένας πρωτοπόρος ευρωπαϊκός κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού οποίος εστιάζει σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις παρέχοντας λειτουργικές λύσεις και εξυπηρετώντας πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

Τα προϊόντα της 2N αφορούν τις παρακάτω κατηγορίες :

  • Συστήματα Θυροτηλεφωνίας
  • IP Public Address Systems
  • M2M
  • Ασύρματα Routers
  • SIM Management
  • Συστήματα τηλεφωνίας ανελκυστήρων
  • GSM Gateways
  • UMTS Gateways
  • PBX – Private Branch Exchanges
  • Αξεσουάρ

 

Εξελιγμένα και Βραβευμένα Προϊόντα της 2Ν

helios-ip-verso_en

Το 2N Helios IP Verso είναι ένας ασφαλές ευέλικτο σύστημα ενδοεπικοινωνίας που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας και το σκοπό της χρήσης του. Για παράδειγμα, είναι σε θέση να ενσωματώσει μια κάμερα HD με υπέρυθρο φως και νυχτερινής όρασης ή ανάγνωσης έξυπνων καρτών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μαζί με την τρέχουσα κάμερα ή το σύστημα παρακολούθησης με τη βοήθεια προσαρμοσμένων υποπρογραμμάτων, που το καθιστά ένα ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας κάθε κτιρίου.

Επιπλέον το Helios IP Verso είναι πολύ ανθεκτικό, λειτουργεί τέλεια σε περιβάλλοντα από -40 ° C έως +60 ° C και μπορεί να αντέξει ξαφνικές αλλαγές του καιρού. Η επικοινωνία μεταξύ των επιμέρους συστημάτων ενδοεπικοινωνίας και του δικτύου LAN είναι ασφαλής λόγω της χρήσης του πρωτοκόλλου 802.1x και του κλειστού λειτουργικού συστήματος, το οποίο αποτρέπει επιθέσεις από hackers.

Η δυνατότητα της επιλογής μεταξύ διαφόρων λειτουργιών, η υψηλού επιπέδου ασφάλεια και η αντοχή είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που μπορούν να καλύψουν με επιτυχία τις ανάγκες των απαιτητικών πελατών.

Παράδειγμα Χρήσης

Κτίριο Γραφείων: Το Helios IP Verso είναι εγκατεστημένο σε όλες τις πόρτες και παρέχει τον έλεγχο εισόδου και αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ των επισκεπτών και των εργαζομένων. Με τη βοήθεια ενός δικτύου LAN, η IP συσκευή μπορεί επίσης να συνδεθεί σε ένα σύστημα παρακολούθησης που στέλνει εικόνες HD. Εκτός αυτού, μια συσκευή ανάγνωσης καρτών RFID μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο εισόδου, ​​και μπορεί εύκολα να συνδεθεί με ένα κεντρικό σύστημα πρόσβασης.

helios-ip-verso-basic-interconnection-en

smartcom_proΗ SmartCom PRO είναι μία πλήρης λύση Machine-to-Machine που αναπτύχθηκε για την ασύρματη κεντρική διαχείρισης σκευών όπως μετρητές ενέργειας, αισθητήρες, διακόπτες και απομακρυσμένα συστήματα, όπως τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης και οι ανελκυστήρες. Ο πλήρης απομακρυσμένος έλεγχος και διαχείριση των συσκευών σας εξασφαλίζεται με τη δημιουργία ασφαλών μεταδόσεων δεδομένων στο δίκτυο GSM / UMTS.

Επιπλέον, το σύστημα επιτρέπει την ασφαλή αποθήκευση των δεδομένων, ενώ προκαθορισμένα σενάρια του επιτρέπουν να δράσει αυτόνομα. Το SmartCom PRO υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα των προτύπων ενσύρματης και ασύρματης επικοινωνίας. Ο απομακρυσμένος έλεγχος ρελέ μεταγωγής, η ανάγνωση των τιμών εισόδου και η διαχείριση  εξωτερικής εφεδρικής επαναφορτιζόμενης μπαταρίας αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού.

 Αυτή η αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση για την απομακρυσμένη διαχείριση και τον έλεγχο ενός μεγάλου αριθμού συσκευών αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να απλοποιήσει, να βελτιώσει αποτελεσματικά τη λειτουργία καθώς και να μειώσει τα καθημερινά έξοδα.

Παράδειγμα Χρήσης

“Έξυπνη” Μέτρηση  & Διαχείριση Ενέργειας: Το SmartCom PRO διαβάζει/ελέγχει τους μετρητές ενέργειας – ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο, νερό και θερμότητα – και δίνει στον τελικό χρήστη μια ακριβή και άμεση επισκόπηση της ενεργειακής κατανάλωσης. Δίνει διανομείς ενέργειας τη δυνατότητα να ελέγχει τις παραδόσεις της ενέργειας και να διαβάσετε μέτρα σε απευθείας σύνδεση.

Το SmartCom PRO επιτρέπει επίσης στους καταναλωτές να συνδέουν τις συσκευές τους με το δικό τους έλεγχο των επιμέρους συσκευών και οικιακού αυτοματισμού ή συσκευές αυτοματισμού κτιρίου (για παράδειγμα, έξυπνες πρίζες ή αισθητήρες θερμοκρασίας, φώτα κλπ). Το 2N ® SmartCom PRO είναι πλήρως προετοιμασμένη για ενσωμάτωση με λύσεις λογισμικού τρίτων, και όχι μόνο στον τομέα των έξυπνων συστημάτων μέτρησης.

smartcom-pro-automation-en

Το NetSpeaker είναι ένα σύστημα ήχου που επιτρέπει την ακουστική επικοινωνία ή την αναπαραγωγή μουσικής/ήχων μέσω ενός υπολογιστή σεnetspeaker_shelf_en-u3410 ένα δίκτυο LAN / WAN . Για την μετάδοση του ήχου μέσω IP το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε ένα ηχείο ή ενισχυτή στο NetSpeaker, δημιουργώντας έτσι ένα εικονικό κεντρικό σύστημα μετάδοσης. Αυτό επιτρέπει σε κάθε ήχο να παίξει, έχοντας και την επιλογή δημιουργίας ζωνών με διαφορετικό περιεχόμενο επικοινωνίας . Το συγκεκριμένο προϊόν βρίσκει εφαρμογή στα σχολεία , εμπορικά κέντρα , κτίρια γραφείων , σε σιδηροδρομικούς σταθμούς , σε αθλητικές , πολιτιστικές ή υγειονομικές εγκαταστάσεις και σε πολλούς άλλους δημόσιους χώρους .

Η κονσόλα NetSpeaker Κονσόλα παρέχοντας απλό χειρισμό, σαφής ενδείξεις των ζωνών και ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την αναπαραγόμενη μουσική/ήχους αποτελεί μία φιλική προς το χρήστη λύση. Ο διαχειριστής του συστήματος θα εκτιμήσει σίγουρα την επιλογή του καθορισμού λογαριασμών χρηστών και των δικαιωμάτων αυτών στον 2Ν® NetSpeaker Server. Αυτό μπορεί να εγκατασταθεί είτε σε ένα ξεχωριστό διακομιστή ή μαζί με την εφαρμογή 2Ν® NetSpeaker Console.

Το υπάρχον δίκτυο LAN / WAN μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση του NetSpeaker. Αυτό μειώνει σημαντικά το χρόνο που απαιτείται για την υλοποίηση ολόκληρης της εφαρμογή και έτσι μειώνει το κόστος εγκατάστασης ή τροποποίηση της καλωδίωση.

Παράδειγμα Χρήσης

Ξενοδοχεία: Τα 2Ν ® NetSpeaker IP σύστημα ήχου είναι η κατάλληλη λύση για κάθε ξενοδοχείο που προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες και  ψάχνει νέες και πρωτότυπες συσκευές που βελτιώνουν τις τρέχουσες υπηρεσίες. Παρέχει πολύ εύκολη διαχείριση της μουσικής αναπαραγωγής για τα σαλόνια , μπαρ και αίθουσες συνεδρίων. Την ίδια στιγμή μπορεί να προσφέρει έως και 4 ανεξάρτητα κανάλια on-demand μετάδοσης στα διάφορα μέρη του ξενοδοχείου .

netspeaker-hotel-en